Een beoordeling van vacatures politieHeb je interesse,ben je gemotiveerd,flexibel en houd jouw over ons huiselijk Nederlands feestje ,stuur vervolgens jouw CV met foto tot ammakken@gmail.com

WerkCentrale Nederland zoekt verscheidene transport planners in een gebied Rotterdam. Ben je vertrouwd in de logistiek en heb jij verstand met transport documenten dan zijn we opzoek tot jou!

Zondag's relatief jonge keukenteam (22 tot begin dertig) streeft samen naar laagdrempelige horeca, met ons goede capaciteit keuken en relaxed ambiance.

Een Drie Gezusters kan zijn al jaren ons begrip in stad en ommeland. Een koffie, lunch, diner, borrel ofwel feest kun je iedere keer voor ons terecht. Voor een Drie Gezusters zijn wij op speurtocht tot een bar/bedieningsmedewerker. Loop je over met ambitie en ben je geïnteresseerd in een afwisselende en zelfstandige baan in een betreffende een gezelligste ondernemers in Groningen?

Restaurant Houdt betreffende Eten zoekt ieder direct een afwasser vanwege de zaterdagavond en mogelijkerwijs alsnog ons 2e dag.

000 ondernemers die op deze plaats opereren en de 4,2 miljoen lieden die op deze plaats leefbaar en veilig wensen wonen en werken. Dat kan zijn balanceren voor gevorderden. Dus zoekt een DCMR betrokken specialisten welke hun bekende en vaardigheden realistisch willen inzetten en wensen groeien tussen professionals.

In een maand Juli alsnog nauwelijks vakantie gepland Solliciteren kan vacaturebank bij de Duck of via ester@uglyduck.nl Verlangen is jouw behulpzame feiten vervolgens mag jouw me mailen.

Ingeval allereerste medewerker bediening ben je tezamen betreffende de leidinggevenden verantwoordelijk vanwege de bediening in onze zaak. Bij je hoede zorg je dat een gasten niets tekort aankomen en het jouw dienst flexibel verloopt.

- Een teamplayer welke anderen beseft te motiveren. Je denkt in oplossingen en mag juist omgaan met druk.

• De bereidheid om in de bediening te werken. Dit receptiewerk staat wel centraal desalniettemin je moet immers kunnen inspringen wanneer bedieningsmedewerker.

Je kan het ieder! Ben je flexibel inzetbaar door de weeks en in het weekend? Dan is dit mogelijk een baan welke voor je past. Indien jouw in aanmerking wilt aankomen voor de functie heb je gering 3 jaar expertise in ons soortgelijk evenement/functie benodigd.

We maken desalniettemin ook met genoegen kennis betreffende kandidaten die talent wegens gastvrijheid beschikken over maar niet barsten van een ervaring.

WerkCentrale Nederland zoekt een planner wegtransport. Een opdrachtgever kan zijn grote internationale organisatie daar waar overvloedig ruimte is vanwege ontwikkeling en eigen groei.

WerkCentrale Nederland is per regelrecht op speurtocht tot verscheidene orderpickers vanwege klanten in de omstreken over Schiphol. Heb je eerdere expertise met de functie van magazijnmedewerker, productiemedewerker ofwel orderpicker, ben jouw gemotiveerd teneinde door te knallen en wil je graag met een slag gaan op Schiphol ingeval orderverzamelaar? Dan kan zijn die functie uitstekend vanwege jou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *